El nostre equip

Qui hi ha darrera d'AQP?

Equip Sant Gervasi AQP

L’Escola Sant Gervasi compta amb un equip de professors especialistes en les diferents disciplines que impartim, que són coneixedors de l'evolució i realitat del sector econòmic de les seves àrees i que estan constantment en contacte amb les empreses.

L’equip docent de l’AQP

Georgina Badosa
Màster en Coaching Sistèmic. MBSR Mindfulness Based Stress Reduction. Certificación profesional MBSR Instituto EsMindfulness acreditat per International Mindfulness Teacher Association (IMTA). Docent instructora experta en Mindfulness.
Olga Ballesté
Enginyera Industrial Química. Docent en Formació Contínua, Formació per a l’Ocupació. Docent-Experta i tutora de Cicles Formatius Dual.
Eduard Calam
Doctor en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina. Llicenciatura en Biotecnologia. Investigador i expert docent en Cicles Formatius de Formació Professional.
Cristina Checa
Llicenciatura en Ciències Biològiques. Docent i tutora especialista en Science en diferents etapes educatives i Formació Professional.
Àlex Claret
Formador professional especialista en creixement personal i professional.
Cayo Corcellas
Doctor en Química Ambiental i Alimentària. Docent de Batxillerat i Tutor/Expert en Cicles Formatius de Formació Professional.
Daniel Espada
Grau en Administració i Direcció d'Empreses. Grau superior en Gestió Comercial i Màrqueting. Docent expert en Formació Contínua i Formació per a l’Ocupació especialitat Administració i Gestió i Serveis Socioculturals.
Eva Fernández Bou
Llicenciada en Química. Professora en diferents etapes educatives i experta docent en Graus Superiors de Formació Professional.
Víctor Gonzàlez
Doctor en Hidrologia i Gestió de Recursos Hídrics. Enginyeria Industrial Química. Investigador i Professor Universitari, Docent en Formació Contínua i Formació per a l’Ocupació. Expert en desenvolupament continguts didàctics eLearning.
Ramón Francesc Gonzalez
Graduat en Enginyeria Informàtica. Màster oficial en Seguretat Informàtica. Llicenciatura en Geografia. Docent expert amb dilatada experiència en Cicles Formatius, Formació Contínua, Formació per a l’Ocupació.
Lluis Jurado
Llicenciatura en Ciències Geològiques. Enginyeria Superior Industrial, especialitat Producció Industrial. Enginyeria Tècnica de Mines. Professor de Qualitat Industrial. Professor en diferents etapes educatives i expert docent en Formació Professional.
Anna Llobet
Llicenciada en Ciències Químiques, Enginyeria Ambiental. Docent i experta en gestió ambiental, química i auditoria ambiental en sector empresarial.
Jose Manuel López
Llicenciat en Ciències Químiques, especialitat Enginyeria Química. Docent expert amb dilatada experiència en Formació Contínua, Formació per a l’Ocupació i Avaluador acreditat de competències professionals. Tècnic Superior en PRL. Assessor empresarial i Auditor de Sistemes de Gestió de Qualitat, Medi Ambient, Seguretat i Salut Laboral.
Sara Marin
Llicenciada en Química. Postgrau en Sistemes de Qualitat en la Indústria i Investigació Farmacèutica. Docent en Formació Contínua i Formació per a l’Ocupació. Especialitat professional en Anàlisi i Control de la Indústria Química i Farmacèutica.
Antonio Merino
Llicenciat en Ciències del Treball, Diplomat en Relacions Laborals. Docent expert en àrees judicial, empresarial i administrativa. Desenvolupa funcions relacionades amb la contractació pública, assessora i gestiona processos de licitació i adjudicació de contractes d’obres, serveis, subministraments i Fons FEDER. Subvencions i programes de medi ambient en Gerència de Serveis de Diputació de Barcelona.
Eduardo Ortega
Graduat en Estudis Anglesos. English Language and Literature studies. Docent de llengua anglesa per a la Formació Contínua de Catalunya.
Roger Puigpinós
Graduat en Química i professor de Matemàtiques. Antic tècnic de qualitat a la indústria química. Docent en diferents etapes educatives i expert docent en Formació per a l’Ocupació, Formació Contínua i Cicles Formatius de Formació Professional.
Mónica Ruiz
Graduada en Estudis Anglesos. Docent en diferents etapes educatives i especialista en Anglès Tècnic dels Graus Superiors de Formació Professional.
Patricia Vázquez
Graduada en Química. Màster en Biologia Molecular i Biomedicina. Professora en diferents etapes educatives i experta docent en Formació Contínua i Formació per a l’Ocupació.