Borsa de treball

El servei de la borsa de treball està restringit als alumnes d'Escola Sant Gervasi Cooperativa que s'han o s'estan formant en Cicles Formatius o Certificats de Professionalitat al centre.

Com donar-se d’alta a la borsa de treball

Passos per donar-se d'alta a la borsa de treball i a la gestió de pràctiques de l'Escola Sant Gervasi Cooperativa.

En aquest apartat es detallen les instruccions per donar-te d'alta com a sol·licitant(*) a la Borsa de Treball i de pràctiques d'Escola Sant Gervasi.

1. Com pots registrar-se per primer cop?

Per accedir al registre com a nou usuari a la borsa de treball hauràs d'accedir a través del següent WEB www.santgervasi.borsatreball.cat. I per accedir a les instruccions de com registrar-te, pots fer-ho a través del PDF "Alta i registre d'un nou sol·licitant" 

2. Com pots accedir al teu perfil o recuperar la contrasenya?

Recorda que per accedir a la Borsa de Treball del centre ho hauràs de fer a través del WEB www.santgervasi.borsatreball.cat. I per a consultar les instruccions de com accedir-hi i modificar la contrasenya , pots fer-ho a través del PDF "Accés al perfil de sol·licitant o recuperació de la Contrasenya"

3. Com pots incorporar i/o actualitzar el teu CV a la borsa de treball?

En primer lloc hauràs d'accedir a l'apartat de borsa de treball del centre a través del web www.santgervasi.borsatreball.cat. I per accedir a les instruccions de com fer-ho pots descarregar-te el PDF  Incorporació del CV al perfil del Sol·licitant".

Referent de formació per a empreses farmaquímiques

L'Escola Sant Gervasi és el centre de referència per la formació i qualificació dels professionals del sector de la farmaquímica.MÉS INFORMACIÓ